Course info
คำอธิบายรายวิชาภาษาไทย
รายวิชานี้มีวัตถุประสงค์เพื่อศึกษาลักษณะคำจำกัดความและแนวคิดความสำคัญของอุตสาหกรรมบริการและธุรกิจอาหาร สถานการณ์ด้านอาหาร ผลกระทบทางเศรษฐกิจ สังคม และสิ่งแวดล้อมของอุตสาหกรรมการบริการและธุรกิจอาหาร ศึกษาแนวโน้มของตลาดด้านการพัฒนาและนโยบายในอุตสาหกรรมการบริการและธุรกิจอาหาร การศึกษาภาคสนาม
คำอธิบายรายวิชาภาษาอังกฤษ
This course aims to study characteristics, definitions, concepts and significance of hospitality industry and foodservice; foodservice situation; economic, social, and environmental impacts of hospitality and Foodservice industry; components of hospitality industry and Foodservice; market trends, development, and policies in hospitality industry and Foodservice; a field-trip study.
- Teacher: ผศ.สิริโสภา จุนเด็น
- Teacher: ผศ.ดร.เพ็ญศิริ แก้วทอง