Skip to main content
Call us : 0 7567 3400, 0 7567 3443, กรณีสอบนอกเวลาทำการและต้องการเจ้าหน้าที่สนับสนุนกรุณาติดต่อล่วงหน้า : 0 7567 3455
E-mail :
elearning@mail.wu.ac.th
Log in
Home
Home
More
School of Agricultural Technology and Food Industry
Summary
Course info
FSI62-335©-Food Processing by Removal of Heat
รายวิชานี้มีเนื้อหาเกี่ยวกับ หลักการและนวัตกรรมการแปรรูปอาหารโดยใช้การกำจัดความร้อน การแช่เย็น การแช่แข็ง การทำให้เข้มข้นด้วยการแช่แข็ง ผลกระทบของการแปรรูปโดยใช้การกำจัดความร้อน และปฏิบัติการที่เกี่ยวข้อง
This course emphasises on principle and innovation of food processing by removal of heat,
chilling
, freezing, freeze concentration, effects of removal of heat treatment and relating laboratory.
Teacher:
รศ.ดร.มนัส ชัยจันทร์